ELEMENTS karbantartási és javítási csomagok, kiterjesztett garancia

Hosszú élettartamot biztosítanak

Az IVECO mindig is a fuvarozási ágazat vezető szereplői közé tartozott.
Az ügyfélelégedettség, a megbízhatóság és a kimagasló szakértelem minden beavatkozásnál biztosított, a ORIGIN 100% IVECO eredeti alkatrészeknek és az IVECO szervizhálózat lefedettségének, illetve szakmai felkészültségének köszönhetően. Járműve fenntartási költségeinek csökkentése és jó értéktartása érdekében, valamint a nem kívánt állásidő kiküszöbölésére az IVECO létrehozta az Elements programot. Az Elements testre szabott szervizcsomagok széles választékát öleli fel; segítségével minden igény kielégíthető és minden jármű tökéletes állapotban tartható. A kínált csomagok főként a következő háromféle javítási és karbantartási alapszerződésre épülnek:
• 3XL-Life (korábban Standard), ez az átfogó csomag a jármű egészével kapcsolatos minden időszakos karbantartási és rendkívüli javítási tevékenységet tartalmaz.
• L-Life (korábban Driveline), amely az összes időszakos karbantartási műveletet, valamint a hajtáslánccal kapcsolatos speciális javításokat tartalmazza.
• S-Life (korábban Maintenance), amely csak az időszakos karbantartást tartalmazza.

Az ELEMENTS program Kiterjesztett Garancia ajánlatait az XTRAXTENDED-Life („Teljes” garancia) és az XTENDED-Life (hajtásláncra vonatkozó) garancia jelenti.

A kiterjesztett garancia és a karbantartási csomagok soha nem játszottak ilyen fontos szerepet a vevőszolgálati portfóliónkban. Közös célunk, hogy járműve mindig mozgásban maradjon, minimális karbantartás és állásidő mellett.

ELEMENTS.
100%-OS ELŐNY AZ ÖN SZÁMÁRA.
100%-OS ÁLLAPOT A JÁRMŰVE SZÁMÁRA.