INTELLIGENS CSOMAG ÉS PRÉMIUMCSOMAG

Tudjuk, hogy minden üzleti tevékenység más és más.
Ezért állítottuk össze csomagok kínálatát, a különböző ügyféligényeinek és fuvarfeladatoknak megfelelően. Takarítson meg pénzt, növelje teljesítményét és könnyítse meg munkáját – a megfelelő IVECO ON csomagot választva vállalkozása számára!

Ismerkedjen meg részletesebben is az IVECO DAILY és az IVECO WAY modellsorozatokkal kínált, új szolgáltatásokkal!

KÜLÖNBÖZŐ FELHASZNÁLÓKNAK KÜLÖNBÖZŐ CSOMAGOK

Az IVECO minden ügyfél számára egyéni igényeik szerinti, különböző csomagokat kínál.

INTELLIGENS CSOMAG: az első opciócsomag – amelyet az új Daily Connectivity Box telematikai egység minden esetben magában foglal – a járműről és a vezetési stílusról szolgál információval.

PRÉMIUMCSOMAG: ez az exkluzív csomag olyan modulrendszerű és integrált szolgáltatások hozzáadását teszi lehetővé, amelyek a járművet még szélesebb körű felügyelet alatt tartva könnyítik a flottamenedzseri munkát.
Mindegyik megoldás testreszabott összeállítás, amely az Intelligens csomag tartalmán túl egy Ön által választott Prémiumszolgáltatást foglal magában.

 

Válassza ki az Önnek megfelelő megoldást!

KÜLÖNBÖZŐ MEGOLDÁSOK AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

Az IVECO kétféle csomagot kínál, specifikus megoldásokkal az egyes cégek egyedi igények kielégítésére.

INTELLIGENS CSOMAG: az első opciócsomag – amelyet a Connectivity Box telematikai egység minden esetben magában foglal – a járműről és a vezetési stílusról szolgál információval.

PRÉMIUMCSOMAG: Válassza a PRÉMIUMCSOMAGOT és egyszerűsítse munkáját! A járművére vonatkozó információkon túl az IVECO szakértője tanácsokkal is szolgál, hogyan növelheti járműflottája teljesítményét és gépkocsivezetői biztonságát.
Mindegyik megoldás testreszabott összeállítás, amely az Intelligens csomag tartalmán túl egy Ön által választott Prémiumszolgáltatást foglal magában.

 

Válassza ki az Önnek megfelelő megoldást!

 

MIÉRT HÁLÓZATBA KAPCSOLVA?

Tartsa teljes egészében irányítása alatt munkáját! A hálózatba kapcsolt gépkocsik nagyban segítik figyelemmel kísérni, illetve mérsékelni üzleti tevékenysége költségeit, így javítva vállalkozása teljesítményét, ha pedig Ön flottaüzemeltető, elősegítve minden járműve nyomon követését.

 

PROSPEKTUSOK LETÖLTÉSE

IVECO ON
DAILY

LETÖLTÉS

IVECO ON
WAY SOROZAT

LETÖLTÉS

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező