IVECO ON: SZOLGÁLTATÁSOK ÉS SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK ÚJ VILÁGA

Az IVECO ON az integrált szolgáltatások és szállítási megoldások új világa, amelyet az IVECO azért hozott létre, hogy segítsen Önnek még versenyképesebbé, nyereségesebbé, fenntarthatóbbá és könnyebben irányíthatóvá tenni a vállalkozását. Olyan rugalmas kínálatot biztosít, amely személyre szabható, hogy megfeleljen az Ön üzleti igényeinek és megbízásainak: az Ön járművében rejlő lehetőségek jobb kihasználását segítő, hálózatba kapcsolt szolgáltatásoktól a személyre szabott pótalkatrész-ellátási megoldások teljes választékáig, hogy utazásának minden pillanatában Ön mellett lehessünk! Az IVECO ÖN mellett áll, valódi hasznot nyújtva vállalkozásának az ön által választott szolgáltatásajánlat előnyeivel:

ON FLEET, hogy hatékonyan kezelhesse flottáját járművei üzemanyag-fogyasztásának és járművezetőinek figyelemmel kísérése, a fuvarfeladat-tervezés, az útvonal-optimalizálás és a megbízáskezelés révén.

ON UPTIME, hogy folyamatosan mozgásban tarthassa járműveit, és megelőzhesse, illetve elkerülhesse a váratlan meghibásodásokat. Közúti segélyszolgálatunk mindig Önnel lesz.

ON CARE, hogy nyugodt lehessen annak tudatában, hogy gondoskodunk majd Önről, a járművezetőiről és a járműveiről, miközben úton vannak. A különleges járműfelügyelet és járműjelentések leveszik a terhet a válláról, hogy gondtalanul és teljes mértékben a munkájára összpontosíthasson.

ON MAINTENANCE AND REPAIR, hogy különleges támogatásban részesüljön, amennyiben személyre szabott szervizszerződéseink közül választ. 

ON PARTS, amely eredeti IVECO alkatrészekkel és tartozékokkal teszi teljessé az IVECO ON kínálatát.

SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK, AMELYEKRE MINDIG SZÁMÍTHAT.

 

Kezelje könnyebben és hatékonyabban járműflottáját és adatait! Mi nagyban segíthetünk járművei üzemanyag-fogyasztásának és vezetőinek nyomon követésében, napi tevékenységük megtervezésében, az útvonalak optimalizálásában és a megrendelések kezelésében. Növelje járműflottája adminisztrációs lehetőségeit a vezetők munkanapjaiba és tartózkodási helyébe szerzett betekintéssel! Mindemellett Teljes birtoklási költség tanácsadónk (TCO Advisor) negyedévente tanácsokkal is szolgálhat az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és a járművek maximális kihasználtsága szolgálatában.

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Flottamenedzsment
 • IVECO Web API
 • Professzionális fogyasztási szaktanácsadás (csak nehézkategória)
 • Professzionális vezetésbiztonsági jelentés (csak nehézkategória)

Tudjuk, hogy vállalkozása nem állhat le.
Az IVECO ON Uptime segítségével figyelemmel kísérheti és optimalizálhatja járműve üzemidejét. Szolgáltatások egész sorát dolgoztuk ki, amelyek mindig rendelkezésre állnak, hogy támogassák Önt, ha problémája adódna járművével. Ön sohasem maradhat magára, Ügyfélcentrumunk ugyanis mindenkor segít munkában tartani járművét és minden szükséges segítséget biztosít.

SZOLGÁLTATÁSOK

 • IVECO Top Care
 • Járműfigyelés és távoli segítségnyújtás
 • Assistance nonstop segélyszolgálat

 

VÁRATLAN ESEMÉNYEK?

Számíthat az IVECO Non Stop, vagyis napi 24 órában és heti hét napban rendelkezésre álló műszaki segélyszolgálatunk támogatására!

Gondoskodjon az utakat járó gépkocsivezetőiről az üzemanyag-fogyasztásra, a gumiabroncsok légnyomására és vezetési stílusukra vonatkozó, személyre szabott jelentésekkel – járművei optimális teljesítménye és vezetőik biztonsága szolgálatában.

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Intelligens jelentés
 • Vezetésbiztonsági jelentés
 • IVECO ON ügyfélportál és alkalmazás
 • Easy Way alkalmazás

Az IVECO az idő múltával is elkötelezetten óvja az Ön járműve értékét, teljesítményét és termelékenységét. Személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel az Ön igényeinek megfelelő megoldásokat alakítottunk ki.

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Elements csomagok
 • Használat szerinti elszámolás
 • Rugalmas karbantartás

Az IVECO jól tudja, mennyire fontos a járművek állásidejének minimalizálása, a lehető leggyorsabban ismét munkába állítva őket. Az ügyfelek elégedettségének szolgálatában az IVECO folyamatosan invesztál alkatrészraktárai és logisztikai szolgáltatásai egyre bővülő hálózatába, hogy a gyors és hatékony ellátási láncolatán keresztül késedelem nélkül elérhesse Önt:

✔︎ Több mint 150 fő dolgozik Európa-szerte a sürgős kiszállításokon
✔︎ 6 raktárbázis Európában
✔︎ Éjjel-nappali kiszállítás (24/7)

AZ IVECO ON ALKATRÉSZEKKEL MINDEN JÁRMŰ SZÁMÁRA IDEÁLIS MEGOLDÁST KÍNÁLUNK

 

EREDETI
Eredeti, kiváló minőségű alkatrészek gondoskodnak a jármű első napjait idéző IVECO-teljesítményről

REMAN
Felújított alkatrészek
az újakéval megegyező
teljesítménnyel

NEXPRO
Sajátmárkás alkatrészek versenyképes
árakon, idősebb járművekhez

 

TARTOZÉKOK

Tegye még élvezetesebbé a vezetés élményét tartozékok széles kínálatával, az optimális kényelem szolgálatában – a fülkében és azon kívül egyaránt.

INTELLIGENS CSOMAG ÉS PRÉMIUMCSOMAG

Tudjuk, hogy minden üzleti tevékenység más és más.
Ezért állítottuk össze csomagok kínálatát, a különböző ügyféligényeinek és fuvarfeladatoknak megfelelően. Takarítson meg pénzt, növelje teljesítményét és könnyítse meg munkáját – a megfelelő IVECO ON csomagot választva vállalkozása számára!

Ismerkedjen meg részletesebben is az IVECO DAILY és az IVECO WAY modellsorozatokkal kínált, új szolgáltatásokkal!