Gondoskodjon az utakat járó gépkocsivezetőiről az üzemanyag-fogyasztásra, a gumiabroncsok légnyomására és vezetési stílusukra vonatkozó, személyre szabott jelentésekkel – járművei optimális teljesítménye és vezetőik biztonsága szolgálatában.

INTELLIGENS JELENTÉS

Havi jelentés a gépkocsi és vezetője teljesítményéről az üzemanyag-fogyasztás mérséklése és a járműoptimalizálás szolgálatában, s a fuvarfeladat profiljának követésével.

VEZETÉSBIZTONSÁGI JELENTÉS

Az Intelligens jelentéssel és a Vezetési stílus kiértékelésnek (Driving Style Evaluation; DSE) köszönhetően Ön mostantól ezt az új jelentést is kézhez kapja, amelyből felmérheti, mennyire biztonságosan közlekedik az utakon. Közlekedjen figyelmesebben és biztonságosabban! A Vezetésbiztonsági jelentés (Safe Driving Report) kifejezetten Önnek készül és díjmentes.

IVECO ON ÜGYFÉLPORTÁL ÉS ALKALMAZÁS

Kövesse nyomon járműve üzemanyag-fogyasztását és vezetője vezetési stílusát, hogy optimalizálhassa tehergépkocsiflottája teljesítményét! Élvezze a dinamikus követés előnyeit, illetve a különböző adatok összehasonlításának lehetőségét!
Töltse le az alkalmazást a Google Play vagy az App Store kínálatából, hogy még több információhoz juthasson.

EASY WAY ALKALMAZÁS

Tegye egyszerűbbé életét a fedélzeten: vezérelje a fülke berendezéseit és hívja mindössze egyetlen koppintással a Nonstop Segélyszolgálatot vagy épp kérjen egyik pihenőideje alatt Távoli segélyszolgáltatást (Remote Assistance Service)! Töltse le az Easy Way alkalmazást, hogy maradéktalanul élvezhesse az új fülke élményét!