Kezelje könnyebben és hatékonyabban járműflottáját és adatait! Mi nagyban segíthetünk járművei üzemanyag-fogyasztásának és vezetőinek nyomon követésében, napi tevékenységük megtervezésében, az útvonalak optimalizálásában és a megrendelések kezelésében. Növelje járműflottája adminisztrációs lehetőségeit a vezetők munkanapjaiba és tartózkodási helyébe szerzett betekintéssel!
Mindemellett Teljes birtoklási költség tanácsadónk (TCO Advisor) negyedévente tanácsokkal is szolgálhat az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és a járművek maximális kihasználtsága szolgálatában.

FLOTTAMENEDZSMENT

Vásároljon modulrendszerű kiegészítő szolgáltatásokat, hogy könnyebben és hatékonyabban menedzselhesse járműflottáját!
Mi nagyban segíthetünk járművei üzemanyag-fogyasztásának és vezetőinek nyomon követésében, napi tevékenységük megtervezésében, az útvonalak optimalizálásában és a megrendelések kezelésében. Növelje járműflottája adminisztrációs lehetőségeit a vezetők munkanapjaiba és tartózkodási helyébe szerzett betekintéssel!

IVECO WEB API

Az Alkalmazás-programozási interfész (Application Program Interface, API) segítségével az adatok rugalmasan integrálhatók az ügyfél saját rendszereibe. E megoldás nagyban megkönnyíti az IVECO járművei által generált, illetve a más márkájú járművekből származó adatok egyetlen eszközben végzett, közös kezelését.

PROFESSZIONÁLIS FOGYASZTÁSI SZAKTANÁCSADÁS

Az IVECO Teljes birtoklási költség tanácsadója (TCO Advisor) negyedévente személyes konzultációt és tanácsadást kínál Önnek arról, hogyan csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást. Emellett nyomon követési lehetőséget is kínál, riasztásokkal a jármű üzemanyagtakarékosságát befolyásoló tényezők – a gumiabroncsok légnyomásának csökkenése, az üzemanyag- és/vagy levegőszűrő dugulása – esetén, szintén a tehergépkocsi kihasználtságának optimalizálását szolgálva.

PROFESSZIONÁLIS VEZETÉSBIZTONSÁGI JELENTÉS

A Vezetésbiztonsági jelentéssel (Safe Driving Report) megküldött eredmények alapján Teljes birtoklási költség tanácsadónk (TCO Advisor) negyedévente felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy szaktanácsokkal lássa el arról, hogyan közlekedhet biztonságosabban az utakon.

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező