Az IVECO az idő múltával is elkötelezetten óvja az Ön járműve értékét, teljesítményét és termelékenységét. Személyre szabott javítási és karbantartási szerződésekkel az Ön igényeinek megfelelő megoldásokat alakítottunk ki.

IVECO
SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Az ELEMENTS az IVECO globális aftersales-kínálatának egyik fő szervizszolgáltatása.

A szervizszolgáltatás, az eredeti alkatrészek és a műhelyhálózat tökéletes együttese áll az Ön rendelkezésére, hogy mindenkor kifogástalan állapotban tarthassa járműveit.

 

AZ „ELEMEK”, AMELYEK A LEHETŐ LEGHOSSZABB ÉLETTARTAMOT BIZTOSÍTJÁK JÁRMŰVE SZÁMÁRA

Az „ELEMENTS” név már önmagában is program – állítsa össze fő elemeinkből az Ön számára optimális szolgáltatáskombinációt:

KARBANTARTÁS

Ez az elem valamennyi karbantartási munkára kiterjed, a karbantartási tervben szereplő olajcserékkel, illetve minden más üzemi folyadék cseréjével együtt.
 

HAJTÁSRENDSZER

Ez az elem a motor, a befecskendezőrendszer, a sebességváltó, a kardántengelyek és a hajtott tengelyek minden javítási munkáját foglalja magában – hogy IVECO járműve sokáig jól teljesíthessen.
 

EXTRA HAJTÁSRENDSZER

Ezzel az elemmel a motor, a befecskendezőrendszer, a sebességváltó, a kardántengelyek és a hajtott tengelyek javításán túli munkákkal egészítheti ki a kínálatot, például az elektromos rendszer formájában – jelentősen növelve a biztonságot.
 
KOPÓ ALKATRÉSZEK

A kereskedelmi forgalomra jellemző nagy futásteljesítmény különösen igénybe veszi a kopó alkatrészeket. Ez az elem arról gondoskodik, hogy a tengelykapcsoló, a fékbetétek, a féktárcsák, illetve a dobfékek mindenkor megbízhatóan működjenek – a biztonságos célba érés érdekében.

 

AZ ELEMENTS SZERZŐDÉSEK ELŐNYEI

  • Magas fokú jármű rendelkezésre állás az IVECO által meghatározott karbantartási terv átfogó végrehajtása és a hatékony javítási folyamatok eredményeképpen
  • Kiváló minőségű karbantartás és javítás eredeti alkatrészekkel és az IVECO erre specializálódott ügyfélszolgálati-hálózatában
  • Kedvezően csekély jármű-értékvesztés fokozhatja az Ön beruházásának megtérülését
  • Egyértelműen meghatározott költségek, időben egyenletesen elosztva, emellett egyszerűsített költségkezelés
  • Kevesebb adminisztrációs munka

 

EGYÉNI SZERVIZSZERZŐDÉSEK

Válassza ki az Önnek tökéletesen megfelelő szolgáltatáscsomagot!

Az ELEMENTS program nagy előnye magasfokú rugalmassága. Állítsa össze kínálatunkból az Önnek legmegfelelőbb karbantartási és javítási szerződést az optimális szolgáltatási szinten – pontosan az Ön üzemi igényeinek és költségkeretének megfelelően. A rugalmas modulrendszer révén pontosan azon elemeket választhatja, amelyekre valóban szüksége van, így gondoskodva arról, hogy költségei mindenkor rögzítettek és tervezhetőek maradjanak.

 

 
KARBANTARTÁS
 
HAJTÁSRENDSZER
 
EXTRA
HAJTÁSRENDSZER

KOPÓ
ALKATRÉSZEK
 
 
 
   
   
     

 

SZÁMOS LEHETŐSÉG A MÉG MAGASABB FOKÚ RUGALMASSÁGRA

Az Ön biztonsági és szervizelési igényei éppolyan egyediek, mint vállalkozása. Annak érdekében, hogy szervizcsomagját a lehető legrugalmasabban igazíthassa specifikus feladataihoz, számos átgondolt egyéni kialakítási lehetőséggel szolgáló modulrendszert kínálunk.

 
 
  3XL-LIFE 2XL-LIFE XL-LIFE L-LIFE M-LIFE S-LIFE
KARBANTARTÁS
HAJTÁSRENDSZER    
EXTRA
HAJTÁSRENDSZER
       
KOPÓ ALKATRÉSZEK      
MŰSZAKI SEGÉLY
ÜGYKEZELÉS
(ANS)
 
VONTATÁS (ANS)  
KISZÁLLÁS (ANS)  
AKKUMULÁTOROK    
FOLYADÉKOK
UTÁNTÖLTÉSE
(KARBANTARTÁSKOR)
   
ABLAKTÖRLŐK
   
IZZÓK    

= Alapszolgáltatás  = Opcionális szolgáltatás

(További részletekért keresse IVECO értékesítésítőinket!)

HASZNÁLAT SZERINTI ELSZÁMOLÁS

Próbálja ki Ön is a Használat szerinti elszámolású karbantartási és javítási konstrukciót (MAINTENANCE & REPAIR PAY-PER-USE), amely a 2XL és a 3XL Elements csomagokkal áll rendelkezésére! Az előfizetéses rendszerben Ön elvégzett munkájának és megtett kilométereinek megfelelően, s csakis a valóban igénybe vett szolgáltatásokért fizet, míg a ki nem használtakért visszatérítés jár Önnek. Így csupán a valós idejű használatot fizeti meg – személyre szabottan. Ilyen egyszerű!

RUGALMAS KARBANTARTÁS

Csökkentse a nem tervezett állásidőket és hosszabbítsa meg a főegységek élettartamát! Járműve és főegységei valós használaton alapuló, folyamatos felügyeletével segítünk maximalizálni karbantartási intervallumait.

KITERJESZTETT GARANCIA

A DRIVE LINE és EXTRA DRIVE LINE elemekhez az IVECO a Kiterjesztett garancia (Extended Guarantee) bővített jótállási szolgáltatását is kínálja, amelyet Ön modulrendszerben, egyéni igényeinek megfelelően rendelhet meg.

Ezzel Ön hosszabb távon is bizonyos lehet afelől, hogy járművét az IVECO aftersales-hálózatát jellemző, kiemelkedő szaktudással javítják, emellett a Kiterjesztett garancia (Extended Guarantee) szolgáltatás keretében a 24-órás műszaki segélyszolgálatot is igénybe veheti.

 
HAJTÁSRENDSZER
EXTRA
HAJTÁSRENDSZER
 
MŰSZAKI SEGÉLY
ÜGYKEZELÉS
(ANS)
VONATÁS
(ANS)
KISZÁLLÁS
(ANS)
AKKUMULÁTOROK

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező