Tudjuk, hogy vállalkozása nem állhat le.
Az IVECO ON Uptime segítségével figyelemmel kísérheti és optimalizálhatja járműve üzemidejét. Szolgáltatások egész sorát dolgoztuk ki, amelyek mindig rendelkezésre állnak, hogy támogassák Önt, ha problémája adódna járművével.
Ön sohasem maradhat magára, Ügyfélcentrumunk ugyanis mindenkor segít munkában tartani járművét és minden szükséges segítséget biztosít.

IVECO TOP CARE

Az IVECO kiemelkedően gondoskodik Önről, mint prémiumügyfeléről, járműve hat órán belüli javításával is segítve Önt.

JÁRMŰFELÜGYELET ÉS TÁVOLI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

A távdiagnosztikai eszköz, a távszolgáltatások és a távolról végzett szoftverfrissítések előrelátó szemléletet és maximális a jármű-üzemidőt kínálnak, adott esetben megelőzve az esetleges meghibásodásokat és állásidőket.

 

ASSISTANCE NONSTOP SEGÉLYSZOLGÁLAT

Az IVECO Ügyfélcentrum (IVECO Customer Centre) a nap 24 órájában és a hét minden napján rendelkezésre áll, segélyszolgálatával 36 európai országban támogatva az ügyfeleket, hogy munkában tarthassák járműveiket.

 

NEMZETKÖZI SEGÉLYSZOLGÁLAT AZ ÖN JÁRMŰVE SZÁMÁRA

80 operátorból álló csapat garantál 10 nyelven azonnali kapcsolatfelvételt, értesítve a műszaki meghibásodás helyszínéhez legközelebbi IVECO szervizközpontot. A segélynyújtás folyamata során az Ügyfélcentrum folyamatosan tájékoztatja Önt, s gondoskodik róla, hogy a jármű a lehető leggyorsabban visszatérhessen az utakra.

A gépkocsi műszaki meghibásodása esetén Ön háromféle módon érheti el az IVECO Nonstop Műszaki Segélyszolgálatot (IVECO Assistance Non-Stop):

  • telefonon – 0080048326000 (díjmentes*) vagy +390689386582 (díjköteles)
  • a fedélzeti telematikai rendszerről egy kattintással továbbítva a jármű pozícióját
  • az IVECO Non Stop alkalmazás használatával – Csupán egy kattintásra a segítség!

 

IVECO NONSTOP ALKALMAZÁS

Az IVECO Nonstop alkalmazás (IVECO Non Stop App) a jármű javítási munkáinak előjegyzésére is igénybe vehető – és nem csupán vészhelyzetben. Válassza ki a kívánt időszakot és helyszínt, és az alkalmazás visszaigazolja előjegyzését.

 

TÖLTSE LE AZ IVECO NONSTOP ALKALMAZÁST!

iOS
 
GOOGLE
 

 

 

 

 

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező