NEM CSUPÁN JÁRMŰ – HANEM ÁTFOGÓ MEGOLDÁS

IVECO haszongépjármű vásárlása – teljeskörű szolgáltatással

Az IVECO haszongépjárművek következetesen a mindennapok kemény munkája jegyében születtek, ami nem csupán különösen robusztus, erőteljes és számos intelligens megoldásuknak köszönhetően kimondottan praktikus konstrukciót biztosít számukra, hanem megvásárlásuk és üzemeltetésük, illetve üzemanyag-fogyasztásuk tekintetében is vonzóvá teszi őket.

Mindvégig jó kezekben
Az IVECO teljes körű szolgáltatásaival válik kínálatunk minden egyes modellje tökéletes szállítási megoldássá az Ön vállalkozása számára. Ezek köre az első tájékoztató beszélgetéssel veszi kezdetét, majd a megfelelő pénzügyi finanszírozási megoldás és a testreszabott karbantartási szerződések kiválasztásán, valamint az eredeti alkatrészek kínálatán és 24-órás Assistance Non-Stop műszaki segélyszolgálatunkon át, egészen a következő IVECO gépkocsija megvásárlásáig megbízhatóan elkísérik Önt. Aki IVECO haszongépjármű mellett dönt, biztos, megbízható és költségtakarékos teljeskörű megoldást választ, amely egyértelműen egyetlen cél szolgálatában született – s ez az Ön vállalkozásának sikere.

Új járművek
Fedezze fel aktuális professzionális megoldásainkat minden össztömeg-kategóriában – a teljes egészében átdolgozott, okos fejlesztésekkel érkező DAILY, a szabadalmaztatott HI-SCR rendszerrel működő, sokoldalú „erőmű” EUROCARGO Euro 6, TCO2-BAJNOKUNK, a STRALIS, valamint az extrém körülményekre készült, robusztus terepes TRAKKER palettáján!

Keresse az építőipar zord körülményeinek nagyteljesítményű munkaeszközét, a távolsági teherszállítás optimális járművét, a kisiparosok sokoldalú megoldását vagy a csomagkézbesítők fordulékony városi autóját – itt bizonyosan megtalálja a megfelelőt! Értékesítő kollégáink várják megkeresését akár telefonon, akár elektronikus levélben, vagy személyesen telephelyeinken.

Fiatal használt járművek
Az IVECO mindig is innovatív technikákat alkalmazott, így döntő mértékben hozzájárult a haszongépjárművek piacának fejlődéséhez. Amikor Ön az IVECO használt járművei mellett dönt, nagyban élvezheti e jövőközpontú megközelítés előnyeit, mivel DAILY, EUROCARGO, STRALIS és TRAKKER sikermodelljeink idősebb generációi is már jó ideje megfelelnek a jelen biztonsági és károsanyag-kibocsátási előírásainak. Nézzen szét bizalommal kiváló állapotú használt járműveink kínálatában!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező