Egyedi megoldások az Ön és cége igényeire szabva

Vállalkozása egyedülálló, ajánlatunk azonban pont ahhoz illik.

Cége azért sikeres, mert éppen olyan, amilyennek Ön megalkotta: összetéveszthetetlen. Szolgáltatásai, feltételei és cégének egyedi stílusa egyedülálló a piacon. Mi nagyra értékeljük ezt, s olyan flottaajánlatokat kínálunk Önnek, amelyek éppen ilyen egyediek – teljes mértékben az Ön feladataihoz szabott megoldásokat. Mindegy, hogy kisiparosként egy olcsó használt járművet keres, egy speciális feladathoz különleges felépítményt igényel, járműparkját lízingszerződés keretében szeretné bővíteni, az idényszerű többletmunkát kiemelkedően termelékeny bérelt járművekkel teljesítené vagy egy nagy megrendelésre szeretne flottakedvezményt elérni – biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, Önnel közösen. Forduljon bizalommal értékesítőinkhez!

KERESSE MUNKATÁRSAINKAT!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, hogy szakértőnk kapcsolatba léphessen Önnel. Munkatársunk segítségével megtaláljuk Önnek a lehető legjobb megoldást.

Melyik réigóból/megyéből érdeklődik?

A Danube Truck Magyarország Kft. értékesítési és szervizhálózata.

Milyen ügyben fordul hozzánk?
Hozzájárulás marketing célú reklám küldéséhez

Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat! Ha az abban foglaltakkal egyetért, és hozzájárul a reklámcélú megkeresésekhez, úgy az Ön által megadott személyes elérhetőségeken tájékoztatjuk Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról. Hozzájárulását Ön bármikor visszavonhatja e-mailben az adatvedelem@danubetruck.hu, valamint levélben a 1133 Budapest, Kárpát utca 21. címre postázva.
HozzájárulokNem járulok hozzá
Ön elfogadja, hogy adatait feldolgozásra átadjuk az IVECO S.p.A., a Pappas Auto Magyarország Kft., valamint a Pappas Holding GmbH számára, illetve a felhatalmazott kereskedőknek, szervizpartnereknek és adatfeldolgozóknak.
ElfogadomNem fogadom el
* Kötelező