Teljes üzemi költségek

A TCO2 Live program exkluzív szolgáltatásokat nyújt az IVECO nehézkategóriájú tehergépkocsit üzemeltető ügyfelei számára:

  • TCO2 SMART REPORT – heti jelentés vezetési stílusról és az üzemanyag-fogyasztásról

  • TCO2 ADVISING – üzemanyag-takarékossági tanácsok saját csapatunktól

  • TCO2 DRIVING – fogyasztásközpontú járművezetői oktatás; megmutatjuk, hogyan csökkentheti tovább az üzemanyag-fogyasztást, illetve növelheti járműve élettartamát és közlekedhet a lehető legbiztonságosabban

 

TCO2 SMART REPORT

TCO2 SMART REPORT

 

 

 

TCO<sub/>2 SMART REPORT

Az IVECO DRIVING STYLE EVALUATION fedélzeti rendszeren keresztül végzett távolsági adatrögzítés a jármű és a vezető legfontosabb teljesítményparamétereinek kiértékelésére kínál lehetőséget.

A jelentések heti gyakorisággal automatikusan, emailben érkeznek a flottamenedzserhez, aki a sofőr vezetési stílusáról, a járművenkénti üzemanyag-fogyasztásról és a teljes flotta szén-dioxid-lábnyomáról kaphat így tájékoztatást. A szolgáltatás független a más webportál-alapú flottamenedzsment-szolgáltatásoktól.

Az új STRALIS modellek ára 5 évre tartalmazza a TCO2 SMART REPORT szolgáltatást.

TCO2 ADVISING

 

 

TCO<sub/>2 ADVISING

Az IVECO széleskörű üzemanyag-fogyasztási tanácsadó – „teljes munkaidős partner” a gazdaságos szállítás és a hosszú távú fenntarthatóság törekvéseiben.

Tapasztalataink a leghatékonyabb üzemanyag-takarékossági technikákról hosszú évek üzemi adatain alapulnak, amelyeket ügyfeleinkkel együttműködve különböző alkalmazásokban és útvonalakon gyűjtünk, majd dolgozunk fel.

Az IVECO most szolgáltatás formájában kínálja ezen egyedülálló tudást és tapasztalatot, amelyet minden piacon elkötelezett üzemanyag-fogyasztási szakértők csapata adhat át, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a járműflották fő teljesítmény mutatóit (KPI), hogy testreszabott fejlesztési terveket állíthassanak össze.
Az egyéves TCO2 ADVISING szolgáltatást valamennyi új STRALIS XP és NP modellehez biztosítjuk.

TCO2 DRIVING

 

 

 

TCO<sub/>2 DRIVING

A jó sofőrök a legjobb technikákkal jelentős üzemanyag-megtakarítást érhetnek el, ezért kínál az IVECO specifikus járművezetői oktatásokat ügyfelei tehergépkocsivezetőinek továbbképzésére.

Megmutatjuk, hogyan lehet mérsékelni az üzemanyag-fogyasztást, növelni a járművek élettartamát és a lehető legbiztonságosabban közlekedni.

Az oktatásokat az ügyfelek igényei szerint állítjuk össze, s telephelyükön vagy az IVECO létesítményeiben is tarthatjuk őket. Az érintett témák között a járműről szerzett ismeretek, annak tulajdonságai és funkciói is szerepelnek, akárcsak a professzionális oktató irányította, gyakorlati járművezetés.

TCO2 SMART REPORT és a TCO2 ADVISING ​segítségével akár 3 százalékkal is mérsékelhető az üzemanyag-fogyasztás.

 

TCO-KALKULÁTOR

Mi, az IVECO csapata, figyelünk az Ön költségeire és tudjuk, mennyire fontos Önnek azok előzetes kiszámítása és ellenőrzés alatt tartása. A teljes birtoklási költség (Total Cost of Ownership; TCO) számoló nagyban segít ebben.

Járműve teljes birtoklási költségének (TCO) kiszámításához adja meg az alábbi paramétereknek az Ön üzleti alkalmazására érvényes értékeit, majd kattintson a „Számolás” (Calculate) mezőre. Ezzel minden költségét kézben tarthatja és összhangba hozhatja, s teljes életciklusára megbízható képet alkothat járműve üzemi költségeiről.